Your Ad Here

Malaysia


PreviousNext

Posted by bLOG ke bLOG? @ 08/20/2014 10:59 PM GMT8
biLa LaLuaN DiPeRmUdaH ALLAH...
20 Ogos 2014 Erghhh !...Uhhh!..Puihh!..dah macam gua tempurung aku tengok..sudah 6 tahun aku tidak menjenguk ke sini....Ya, ENAM TAHUN!,,Last post entry 20 September 2008..macam tak percaya kan? Pejam celik pejam celik dah lepas 6 tahun...Bila difikir balik dalam 6 tahun nih macam2 dah...

Posted by ::.izahar WEB.:: @ 08/11/2014 02:57 PM GMT8
DIPINDA
IZAHAR

Posted by rudy @ 08/05/2014 09:40 PM GMT8
menghidupkan semula fakulti kehidupan.
perghh lama gile tak bukak mende alah ni,base on last post 2008 so approximately 4 years.banner atas yang addin buat dah hilang.links banyak dah hilang.awek kat gamba sebelah kiri tu dah lame jadik wife aku.siap dah ada doter ngan die lagi.banyak nak kena repair kat blog ni.banyak jugak nak kena...

Posted by Laman Nurani @ 08/02/2014 01:42 PM GMT8
Selamat Hari Raya - 2014
Assalamualaikum..... dah raya ke 6 dah... Alhamdulillah... tahun nie fdapat lyza beraya bersama keluarga... kerana pada tahun lepas lyza beraya di wad... tp masih lum terlabat lagi nak ucap Selamat Hari Raya.... hihhihihi SELAMAT HARI RAYA buat semua yg mengenali lyza... mohon maaf andai...

Posted by My wOrLD riDz @ 07/25/2014 10:14 AM GMT6
Lamanya...
Cukup lama x update kat sini.. sampai nak kena block da coz x active.. anyway.. i will update it again in couple of weeks... Mood raya

Posted by luCode @ 07/25/2014 08:42 AM GMT4.5
Now...
After a long time i didnt update my blog.. i will do so in couple of month.. Im back with new tech

Posted by Diari Rebana 1996 @ 07/24/2014 12:43 PM GMT-8
Dulu satu, kini dua.
Ya. Seingat aku bila aku tulis blog ini dulu, memang aku tak sangka masih boleh stay lama dengan blog ini. Walaupun kekadang bertahun lamanya tak update atau tulis sesuatu. Tak sangka aku masih gagah menulis diblog ini. Serius. Masih tak sangka blog ini masih wujud ke hari ini. ...

Posted by julia_azim @ 07/13/2014 10:26 AM GMT7
gimrama
aku sekarang sudah jarang menonton gimrama..sama juga seperti mengupdate blog nie..mungkin aku sudah bosan dengan gimrama...tidak..aku tidak bosan dengan gimrama 

Posted by Pages of My Heart @ 07/12/2014 10:26 AM GMT7
Bermulanya Sebuah Kisah
Keindahan yang pernah terukir. My Childhoodhttp://royalrose.blog drive.com/

Posted by A Journey @ 07/12/2014 10:25 AM GMT7
ASSALAMUA'LAIKUM
Selamat pagi, Indah...

PreviousNext








Copyright © 2004 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service