Your Ad Here

Malaysia


PreviousNext

Posted by Catatan Kenangan @ 02/17/2016 01:27 PM GMT7
terlalu lama
terlalu lama kenangan ini ditinggalkn...

Posted by AKMAR20 @ 12/16/2015 09:38 PM GMT-8
Tahun baru 2016
Banyak hal yang dah berlaku, yang baru pun, dalam paha kiri aku, ada besi dalam tulang sebab atas lutu ya dah patah bah, 15 Dis towk tek, genap 6 bulan dah nya dalam kaki ku towk... Next month lak, dah mula kerja kott, cuma jangan paksa gilak kaki kiri towk bah, lak stress nya lak,...

Posted by 1 Hati 1 @ 10/18/2015 01:42 AM GMT11
Penantian....
Penantian itu... ia amat menyakitkan Penantian itu... ia amat menyiksakan Itulah apa yang aku rasakan... Tapi kini bagiku... Penantianku itu sudah tidak ada erti lagi... Penantian yang kosong....

Posted by sireh-emas @ 09/14/2015 02:47 PM GMT8
:: Semakin Sayang ::
Jauh.. dia jauh.. Rindu.. aku rindu.. Dia pernah tinggalkan aku Utk seseorang yang baru dikenalinya Namun, hati aku sentiasa menunggu Aku tak pernah berhenti mencintaimu Terima kasih.. Kembali Terjalin : : Dengar Bisikku - The Rain :: Kadang aku berfikir,...

Posted by MsAnonymous wrote @ 09/08/2015 05:56 PM GMT8
Wahh...
Dah bersawang blog ni.. Kena kasi bersih.. Lepas ni saya akan rajin update.. Saya janji.. Ekeke

Posted by Orang Gila @ 09/05/2015 03:38 PM GMT8
Pendapatan Iklan Nuffnang
Aku gila apa ntah hari ni pi buka blog terbiar aku. Kalau diibaratkan blog aku sebagai tanah kosong, pastu ada benih durian tumbuh, aku ingat dah boleh makan buah dah.Balik cerita Nuffnang, dalam dok tak update blog, cuba tengok duit dalam Nuffnang. Lagi banyak daripada dalam akaun bank aku! ha...

Posted by Love Power @ 09/02/2015 05:07 PM GMT-8
Good news
Dear Customer ....!! I will back doing my blog: other blog too. let go ....!! This year memories ....!!

Posted by ::dOniAGaL:: @ 08/13/2015 09:32 PM GMT8
Sad
I feel sad but I have nobody that I can talk too. :(

Posted by noorsuraya @ 06/16/2015 05:07 PM GMT7
Mak Cik Raja Berpindah :(
Assalamualaikum,Selamat menyambut puasa. Tahun ini kaksu dah berpindah ke Rumah Kecil Dekat Sawah.Sesekali jemputlah ke sana, kalau nak tahu Mak Cik Raja masak apa untuk berbuka puasa ya.Sayang,- kaksu -

Posted by Thoughts of JM @ 06/03/2015 10:40 PM GMT7
The Outcome
5 days after The Exam was done & the results are out today.How's the exam?It's doable to be honest. I wouldn't say it was easy peasy. Pretty tricky if you don't read it carefully. With a super long paragraph for one question... you would tend to get nervous. Psycho orang skit kan. Did I do...

PreviousNext








Copyright © 2004 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service