Your Ad Here

Malaysia


PreviousNext

Posted by Mindless_Person @ 06/28/2016 04:49 PM GMT8
I'm Back
Because i deleted my gmail account on the blogspot and i can't access my blog anymore. It's been awhile that i visit this site. While cleaning some of my docs i saw this on the pieces of paper with password on it. Luckily, is still here... anyway, here's my new journal. ...

Posted by 2 PluWANGempak !! @ 05/27/2016 01:23 AM GMT8
2 Peluang TERBARU & TERBAIK untuk Anda
Peluang #1TERBARU ! Baru bermula Mac 2016 !Bukan investment, Bukan e-share, Bukan Saham, Bukan Kutu, Bukan wang Pos tetapi perniagaan MLM Tulen dengan Pelan Terkini...dapatkan pulangan keuntungan sehingga 350% dari pembelian produk di Ezze Life Global Sdn Bhd.REVENUE MODEL ! ...

Posted by Banjar Sg Manik @ 05/12/2016 10:31 PM GMT7
Manjanguk banua
Pada 5/5/16 - 9/5/16, 10 orang cucu dan cicit Hj Jafri b Dura telah berkunjung ke tanah kelahiran padatuan kami iaitu tanah banjar, Kalimantan Selatan. Ketibaan mereka telah di sambut oleh Pak Mohammad Ary dan Pak Samad daripada University Lambung Mangkurat. Turut juga hadir wartawan dari...

Posted by kamarul @ 04/27/2016 05:41 PM GMT7
jiwa kesunyian
apa yang aku cari dalam kehidupan ini.. hidup.. makan.. duit.. seks.. itu ini.. apa pun tiada percintaan dalam hidup aku.. aku sunyi sebenarnya.. sunyi tanpa cinta.. namun cinta ini hanyalah palsu semata mata..alamatnya aku akan merana.. bagaimana aku nak hadapi jiwa yang kesunyian ini.. menghadapi...

Posted by blupp @ 04/07/2016 11:22 PM GMT-8
too little too late
a dream chaser. its never too late

Posted by Blog Budak Kpg @ 03/29/2016 02:54 PM GMT8
Zaman Berlalu
Assalamualaikum Teman tiba2 terasa nak nulis sikit lepaih sekian lama menguzurkan diri... Sibuk bebeno rasanya ... tapi iya ntah idak... Tp tak menang tangan rasanya.... Staf teman dah pencen... Teman minta pengganti 6 bulan sblm dia pencen, tapi dah sampei 3 bulan pon tak mandang lagi...

Posted by Mujahid SHAMS @ 03/27/2016 03:34 AM GMT7
Satu dasawarsa
Genap 10 tahun blog ini terbina. Alhamdulillah. Tempoh yang singkat ini namun banyak mengajar. Mengajar untuk memaknakan kehidupan. Terima kasih Tuhan. Semoga kurnia dan ilham itu membawa kepada Cinta.

Posted by Syihab - Blog @ 03/08/2016 12:20 AM GMT8
Testing
Testing testing...

Posted by paradoks @ 03/02/2016 11:22 PM GMT7
Kedai kaset
Masa mula-mula kahwin dulu, saya beritahu isteri saya, kaksu, angan-angan saya satu hari nanti saya nak buka kedai muzik. Maksud saya kedai yang jual kaset, CD dan piring hitam, sebab saya suka dengar muzik. Tentu menyeronokkan duduk dalam kedai tu, dan buka lagu-lagu yang kita suka. Sambil...

Posted by God Dependent @ 02/27/2016 01:02 AM GMT8
The Identity That Matters
I feel prompted to write something to the Christian out there so here goes:What is your identity right now? What defines you or better, what is the most important definition of yourself? Are you a doctor? A professor? A C.E.O of a large business? A Star in the entertainment industry? While all...

PreviousNext








Copyright © 2004 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service