Your Ad Here

Categories : Hobbies & Crafts : Hobbies

Hobbies

PreviousNext

Posted by Food Epiphanies @ 08/11/2010 10:03 PM GMT-5
Movin' on Up
Funny -- Culinary Epiphanies is today's featured blog on Bloglines, and I haven't posted a word since last October.A lot has changed since then. I keep thinking I should update anyone who might actually still check in here on occasion (is there anyone out there...? I don't blame you if you're...

Posted by nuriz @ 06/22/2010 06:08 PM GMT8
its been a very2 long time
Salam..Mmg dah lama x update blog ni. Bz dgn pkara2 yg kdg2 xbermakna pun tapi kne buat gak..Maaf atas segalanya..

Posted by s0mething new @ 03/29/2010 11:42 PM GMT4
Perut dan Makanan
Perut dan Makanan Alhamdulillah hari ini Allah s.w.t. still berikan aku nafas untuk dihembuskan, mata untuk tengok matahari yang masih terbit macam biasa, dan segala nikmat yang kalau aku nak tulis kat sini pun macam x celuih saja. Uhm…anyway, Alhamdulillah sekali lagi aku ucapkan sebab aku...

Posted by tsm387 @ 02/09/2010 04:48 PM GMT6.5
Farewell to my Dog Madonna
Early this morning we found our dog Madonna dead at the back of the house.  Stiff and with ants all over, we were all surprised by her sudden death.  We did not expect this to happen because she had been eating with much appetitie as usual the day before.  Her last meal was given at...

Posted by Peach Times @ 01/31/2010 10:25 AM GMT-8
Forty-eight days to Spring
Found this photo of Stephanie on one of my hosting sites.

Posted by MORRACINGTEAM @ 12/12/2009 12:50 AM GMT-8
Sebening keikhlasan (orang-orang yang tersembunyi)
Suatu ketika Umar bin Khattab keluar dari masjid dan mendapati Mu'adz bin Jabal berada di sisi kuburan Rasulullah SAW sambil menangis. Umar bertanya, "apa yang membuat engkau menangis wahai Muadz?" Aku menangis karena (teringat) hadits yang aku dengar dari Rasulullah SAW. Aku mendengar beliau...

Posted by ilponmal @ 11/20/2009 07:36 PM GMT-8
Huruf Dalam Bahasa Jepang
konnichiwa! (selamat siang!/ Hallo!) Pada pertemuan pertama ini, sebelum kita mempelajari bahasa Jepang. Terlebih dahulu kita akan mempelajari Huruf Bahasa Jepang. Oleh karena itu silahkan hafalkan terlebih dahulu hurufnya ya! Huruf dala bahasa Jepng terbagi ke dalam tiga kelompok, yaitu;...

Posted by Random Sells @ 11/17/2009 12:09 AM GMT8
About Us
For people who have tried my desserts and would like to order them, now you can. (:Site under construction.Look forward to it! :D

Posted by Admirable Idea @ 09/12/2009 03:49 PM GMT-6
VHS
Life is like a movie. The places you visit are the stages. The people are the characters. And you have the most important role: the protagonist.

Posted by luv09 @ 05/09/2009 06:44 PM GMT5
aint easy though
Each morning as I wake up, I wake up with cold tears on my cheeks. Pain and sorrow govern my whole being afraid that I may not become whole again. afraid of the fact that I am no longer living for myself. I have responsibilities to bear and sad to say that he's the first person I've come to hate at...

PreviousNext








Copyright © 2004 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service