Your Ad Here

Categories : Religion & Beliefs : Islam

Islam

PreviousNext

Posted by Jihadfisabilillah @ 12/29/2010 03:57 AM GMT0
PERJUANGAN PERLU DITERUSKAN..
Bismillahirrahmanirrahim..Assa lamualaikum..Alhamdulillah..An a masih diklurniakan nyawa untuk meneruskan kehidupan di muka bumi Allah ini.. Alhamdulillah kerana ana masih mampu mengecapi nikmat Ar-Rahman untuk hari ini..Hm..sedar tak sedar, rupa-rupanya cuti sekolah sudah hampir tamat.. Perjuangan...

Posted by a PieCE oF gLAsS @ 09/28/2010 08:45 PM GMT9
::The Move::
I have been on a very very very long hiatus.. Reason being... I have moved on to a new location. Why? Simply because I want to preserve this address as my Bujang blog, and the new home as my Kawen blog =P Untuk sesiapa yang masih buka blog yang nyawa-nyawa ikan ni, kalau rasa nak baca yang...

Posted by nuriz @ 06/22/2010 06:08 PM GMT8
its been a very2 long time
Salam..Mmg dah lama x update blog ni. Bz dgn pkara2 yg kdg2 xbermakna pun tapi kne buat gak..Maaf atas segalanya..

Posted by free pioneer @ 05/10/2010 02:45 AM GMT9
kabjagi
Salam...Semalam pergi Hi Seoul Festival, banyak negara yang take part dalam festival ni.Dapat makan makanan pelik2 diorang. Aku dapata rasa Nasi Beryani n terung berinitkan nasi dari Iraq dan kebab Pakistan. Kebab Pakistan ynag tak sedap sebab daging dia berbau dan tak masak. Sempat lg mengutuk...

Posted by s0mething new @ 03/29/2010 11:42 PM GMT4
Perut dan Makanan
Perut dan Makanan Alhamdulillah hari ini Allah s.w.t. still berikan aku nafas untuk dihembuskan, mata untuk tengok matahari yang masih terbit macam biasa, dan segala nikmat yang kalau aku nak tulis kat sini pun macam x celuih saja. Uhmanyway, Alhamdulillah sekali lagi aku ucapkan sebab aku...

Posted by corona mortis @ 02/07/2010 09:16 AM GMT7
Lidah
Alangkah banyak manusia yang menjaga diri dari perbuatan keji dan maksiat, namun lidahnya memotong dan menyembelih kehormatan orang-orang yang masih hidup atau yang sudah meninggal. Dia tidak peduli dengan apa yang sedang ia ucapkan. L haula wa l quwwata illa bilhil-'aliyyil-'azhm. ...

Posted by nuy_the_haidar @ 01/08/2010 09:13 AM GMT7
Pindah Nggak Pindah
Ibuk-ibuk, bapak-bapak, semua yang masih mampir ke sini.. Si Nuyi (bisa dibilang) udah pindah kavling ke http://mbaknuri.multiply.comUd ah lama siiih.. Tapi berhubung blog ini udah makin terlantar, jadi (bisa dibilang) kayaknya mungkin dan bisa saja.. Nggak akan nulis di sini lagi.. Mudah-mudahan...

Posted by My Own @ 10/02/2009 05:40 AM GMT8
Testing one two three...
Pelik. Ingat ka blog ni bind dekat aku punya yahoo ID yang lama, haha. Rupa-rupanya tak. Selamat kembali kepada diri sendiri huhu.

Posted by Katakami @ 09/14/2009 01:37 PM GMT8
Suasana Di Sekitar Majlis Iftar Pada 13 Sep 09
Majlis Iftar bersama Qari Mesir dan Tempatan bermula pada jam 6.00 petang semalam.  Ramai para hadirin yang sampai sebelum waktunya.  Ada yang berligar-ligar disekitaran Raffles Town Club untuk mengambil gambar dan juga yang sedang menanti sahabat handai atau saudara...

Posted by abear @ 08/21/2009 04:58 PM GMT8
Buffet Ramadhan 2009
As promised, I put some of Buffet Ramadhan in Klang Valley. Sesekali merasai buffet Ramadhan tiada salahnya jika berkemampuan. DEWAN PERDANA FELDA (03-26988302)99 Hidangan tempatan.RM 48 NettLEGEND KLDi-Atas Brasserie Throughout the holy month of Ramadhan, Di-Atas Brasserie will be showcasing a...

PreviousNext








Copyright © 2004 - 2005 NeverX All rights reserved.
Tag board Rules     Privacy policy     Terms of Service